Tytön selitykset tärkeimmistä yksityiskohdista lastenhuoneessa

tiistai 23. helmikuuta 2016

Tässäpä tulee kuvapläjäys tyttären huoneesta,  ja sen pääasiassa pinkeistä yksityiskohdista. Tyttö sai itse sanoa ne tärkeimmät, joista piti ottaa lähikuvat ;) Ihan alkuun pieni yleiskuva oviaukosta, olohuoneen Kartell-sohvapöytä siirtyi nyt tuohon oman tuunauksen tieltä.


Herkkuhuulirasva (eli tuo donitsin muotoinen) on hyvän hajuinen, mutta se ei aukea. Sitä voi laittaa naamaan niinkuin äiti, koska sitten se kiiltää ihan kuin prinsessalla!Apina on hassu, sillä on peukalot käsissä ja jaloissa. Pieni nukke on Sofia Ensimmäinen, se on prinsessa, jolla on taika-amuletti. Helistin on ihan vauvalelu.Tyttövalosta tulee eri värejä, sillä on mekko päällä -- ihan kuin prinsessalla.  Mitähän aarteita tuolla Lego-rasiassa on, taitaa olla vaikka kakkua?


Joulupukki toi puputossut, niillä voi luistella sisällä lattiaa pitkin!!!Tuolla tytöllä on uusi prinsessahuivi, se mikä ostettiin sinne Helsinkiin hotellimatkalle. Ja karvaliivi. Se on ihana, ja pehmoinen, ja ihana.


Frozenista se tyttö! Se on se sama joka oli jäähallilla (eli Disney on Ice- jääshowssa).


Nämä on sieltä mökiltä, ne ovat oikeesti puuta. Isi on sahannut ja äiti maalasi. Siinä voi vaikka istua tai seistä!


Tänne voi laittaa kaikkia aarteita! Sellaisia pieniä prinsessa-aarteita. Ja karkkia! Siinä on kansi.


Nämä ovat ihan oikeita prinsessakoruja. Ei saa rikkoa, ne ovat kalliita.


Tyttörasiasta kuuluu sellainen laulu, kun sen avaa, siellä tyttö pyörii ja tanssii. Se on ihan kuin prinsessa! Ja tällä harjalla voi harjata hiuksia, siinä on timantti.
Hyvät yöt tytöltä ja minulta!


14 kommenttia

 1. Oi miten suloisen hellyyttävä postaus ja söpöt kuvatekstit! Aivan ihania pieniä aarteita prinsessallasi on huoneessaan. Jos voisi antaa kymmenen vaahtokarkkisydän-pistettä, niin ne kuuluisi ehdottomasti antaa tähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa! :-f Nyt tekee mieli vaahtokarkkeja :))

   Poista
 2. Seuraavan kerran kun naamani kiiltää, kuvittelen olevani prinsessa =D Ihana postaus. Toimiskohan saman tapainen, jos kyselis mieheltä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa täällä mietin, kun tytön silmin katsottuna levitän huulirasvaa naamaan, on ilmeisesti niin kiiltävä pärstä w-) Hellyyttävää, että se koetaan kuitenkin prinsessamaiseksi ominaisuudeksi :X

   Ei muuta kuin sama konsepti testiin miehelle! :D

   Poista
 3. Ihanat! Mulla on melkeen tommoset pölkyt valmiina odottamassa pääsyä omalle paikalleen. Tuo Kartellin pöytä sopii tosi hyvin sinne prinsessan huoneeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Kartellin pöytä istuu kyllä ihan ok! Ooo ei muuta kuin pölkyt kehiin! g-)

   Poista
 4. Voi että :) Ihana postaus ja todella kauniita pinkkejä yksityiskohtia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)