Yllätysarvonnan palkinnon ja voittajan paljastus :)

maanantai 8. helmikuuta 2016

Yhteistyössä: Selected by VeeraK

Viikko sitten julkaistussa postauksessa käynnistyi mukava arvonta Selected by VeeraK -sisustuskaupan kanssa yhteistyössä. Nyt paljastetaan viime viikolla käynnissä olleen yllätysarvonnan palkinto ja voittaja ;) 

Palkinto on Madam Stoltzin uutuusmaljakko,  joka on todella kaunis, roikkuva malli ja siksi myös jännittävän erilainen ja täynnä monenlaisia mahdollisuuksia :) Itse näkisin sen roikkumassa olohuoneen ikkunan edessä kaunis eukalyptuksen oksa vedessä, tai ruokapöydän päällä muutaman valkoisen neilikan kera. Mikseipä myös vaikka keittiökaapiston vierellä rosmariinin oksien tuoksuessa maljakossa? Keväällä voisin ripustaa maljakon verannalle kasvipistokkaita versomaan, ja syksyllä asetella lyhtyjen viereen värikäs vaahteranoksa nokassa. Kuten ehkä osa on huomannut, olen erilaisten "karahkojen" ystävä, joten kuvittelin heti jo kuinka siistiltä pari tällaista maljakkoa näyttäisi vanhan puukarahkan oksilla olohuoneen nurkassa.... Tai,  kesällä olisi supermagee ulkona omenapuun oksilla!  Voisin näköjään jatkaa tätä luetteloa ikuisesti, hah :D

Kuvat: Madam Stoltz
Random.org arvontakone arpoi voittajan, joka on nimimerkillä Vintagentti. Voittajalle on lähetetty sähköpostia - onnea!

2 kommenttia

  1. Onpa kaunis! Alan jo miettiä miltä näyttävät tuossa kevätesikot, tai valkovuokot yms ja puhumattakaan kaikista yrttien oksista. Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)