Ihanat ystävänpäiväkortit | Kaksi helppoa ja nopeaa ideaa

perjantai 5. helmikuuta 2016

Keräilin teille helppoja ja hauskoja ideoita ensi viikolla koittavaa ystävänpäivää varten, ja julkaisenkin niitä ystävänpäivään asti pikkuhiljaa -- kannattaa siis olla linjoilla ;)
Lue täältä
Vinkki 1: tulostettava photobooth-rekvisiitta


Vinkki 2: Nalleylläri 

id


Tässäpä teille helppoakin helpompi pikkuylläri tehtäväksi jollekin kivalle ystävälle ;) Ideana siis on askarrella nalle, jonka pitkät kädet voi liimata yhteen ja käsien halaukseen voi laittaa vaikkapa suklaisen yllärin. Jotta idea olisi ylihelppo, tein valmiin tulostettavan mallin teille :D Pdf:stä löytyy suoraan tuo samainen nalle -- lisäsin viimeiselle sivulle nallen värisen laatikon, eli jos joku haluaa tulostaa tuon sellaisenaan, niin vinkkinä: kun nalle on tulostettu, laita paperi uudelleen tulostimeen ja tulosta toiselle puolelle nallen värinen boksi. Saat sitten tuon taustan samalla värillä ;) Dokkarista löytyy myös pelkät ääriviivat nallelle, jolloin sen voi askarrella mistä tahansa paperista itse ja piirrellä /leikellä ja liimata yksityiskohdat oman maun mukaan :)

Lataa täältä:
Nalle.pdfVinkki 3: Helpot, henkilökohtaiset sydänkortit Tagxenolla


Oletteko koskaan käyttäneet verkossa löytyvää Tagxedoa? Se on ihan huikea! Heti alkuun pitää kuitenkin todeta, että jos et pysty lataamaan Silverlightia selaimeen, niin se ei välttämättä toimi... :( Mutta on todellakin kokeilemisen arvoinen. Tagxenossa ideana on se, että voit ladata monista vaihtoehdoista mieleisesi muodon (esim. sydän, lintu, Eiffelin torni, whatever) ja sen jälkeen kirjoittaa sanoja, joilla haluat tuon muodon täytettäväksi. On kuulkaas todellakin koukuttava ohjelma :D Itse valitsin näin ystävänpäivän kunniaksi tietenkin sydämen, ja kirjoittelin ystäviin liittyviä sanoja :) Sen jälkeen tulostin tuotoksen ja liimasin punaiselle pahville. Aikas mukava, ja tällä saa todella henkilökohtaisiakin kortteja, jos kirjoittelee sanoja mitkä merkitsevät sinulle ja ystävällesi paljon! Vinkkinä vielä, että aika upea olisi tehdä ihan vaikka ystävänpäiväjuliste lahjaksi aviomiehelle tms, minkä voisi kehystää kauniisti. :)Pieni pikaopastus vielä Tagxedoon:


Ps. Jos innostutte kuvaamaan valmiita matskuja instagramiin, olisi hauska jos merkkaisitte meikän tilin @valkoinenvuori :)

4 kommenttia

 1. Pitää laittaa muistiin tuo Tagxero-juttu. Oon niin urpo tämmösten kanssa, mutta kiva tietää ja testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, itekin räpelsin hetken mutta kyllä se sitten onnistui kun vaan kokeili kaikkia nappuloita :D

   Poista
 2. Onpa kivat kortit, kiitos ideoista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)