May Day -valaisimen uusi elämä meillä :)

lauantai 13. helmikuuta 2016

Ihanan Tunne Tilat -blogin Karinin kanssa turinoidessa huomasin muutama viikko sitten ostaneeni häneltä ihanan Flosin May Day -valaisimen! Blogikollegoiden kesken jutellessa riski tällaiseen on varmasti suurempi kuin normaalisti hah :D Niinpä tämä ihana italiainen herkku muutti Karinin kauniista kodista meille, ja tykkään ihan hirveästi, kiitos vielä! <3 May Dayn on suunnitellut Flosille Konstantin Grcic, ja valaisin on itseasiassa voittanut Gold Compass -palkinnonkin. Tämän mustavalkoisen version lisäksi vaihtoehtona löytyy oranssivalkoinen versio. Tuosta jälkimmäisestä löytyykin ihana kuva Tunne Tilat -blogin oranssinsävyisestä postauksesta.

Testailin May Dayta moneenkin paikkaan kotosalla, mutta päädyin antamaan sille elämäntehtävän toimia minun työvalaisimena. Tuolla se roikkuu kuuliaisesti Hayn Gym -koukussa ja antaa valoa elämään. :) Valaisinta on helppo hyödyntää muuallekin pitkän johtonsa ja kätevän ripustuskoukun ansiosta. Tämän lisäksi ehdoton plussa on väkäset, joiden ympärille ylimääräistä johtoa voi kierittää, sekä pieni virtakytkin itse valaisimessa (se on tuo musta kohollaan oleva nappula) :)

2 kommenttia

  1. Oijoi, näyttääpä se hyvältä teillä! Mietin kyllä pitkään pidänkö vai myynkö sen, mutta kun ei sopivaa paikkaa ollut, niin luovuttavahan se oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi teillä ei ollut sopivaa paikkaa!! s-) d-) y-)

      Poista

Kiitos kommentista! :)