DIY: Tulostettava ystävänpäivä -photobooth

tiistai 2. helmikuuta 2016

Keräilin teille helppoja ja hauskoja ideoita ensi viikolla koittavaa ystävänpäivää varten, ja julkaisenkin niitä ystävänpäivään asti pikkuhiljaa -- kannattaa siis olla linjoilla ;)

Vinkki 1: Tulostettava photobooth-rekvisiitta ystävänpäiväksi


Photobooth ystavanpaiva.pdf

Photobooth on liene monelle tuttu erityisesti hääjuhlista? Ajattelinpa tekaista teille ystävänpäivää varten photobooth- rekvisiittaa (huulet, sydän, puhekupla, ajatuskupla ja nuolen lävistämä sydän). Alla olevasta linkistä löydät materiaalin pdf:nä, joten ei muuta kuin talteen koneelle ja tulostamaan :) Jotta rekvisiitta ei lerpata, tulosta paksummalle paperille tai liimaa paperin taakse pahvia. Leikkaa reunoja pitkin ja liimaa/teippaa taakse mm. pitkä varrastikku tai pilli, josta pitää kiinni. Ideana on siis kuvata vaikkapa ystävänpäiväkorttia varten hauskoja kuvia rekvisiitan kera, tai jos järjestät ystävänpäivänä bileet, photobooth toimii hauskana ohjelmanumerona ;)

Meillä kuvailtiin tytärtä näiden matskujen kanssa ja niistä tuli kyllä hauskoja :D Tänne en niitä kuitenkaan nyt alkanut lisäilemään, joten joudutte tyytymään hätäpäissään minusta itsestä otettuja räpsyjä (vähänkö noloo) sorry :D

Ps. Jos innostutte photoboothaamaan näillä rekvisiitoilla instagramiin, olisi hauska jos merkkaisitte meikän tilin @valkoinenvuori :)

Lataa täältä:
id

2 kommenttia

Kiitos kommentista! :)