Granitin kevätpuutarha 2016 | Betonia ja mustaa meille kiitos!

torstai 25. helmikuuta 2016

Kevät tulee, uskokoon ken tahtoo ;) Mutta yksi varma merkkihän joka talvi on kevätkuvastojen saapuminen, niin vaatekuvastot kuin sisustukseen liittyvät katalogit. Innoissani pläräsinkin Granitin ihania kevätpuutarhakuvia, jotka sai taas niin toivomaan lumien sulamista  <3 Minua miellytti erityisesti betoni ja musta (minun "kevään" värit hah) :D Ei mutta ihan totta puhuakseni, jokin niissä väreissä ihastuttaa nimenomaa puutarhaympäristössä, liene johtuu omasta fiksaatiostani japanilaisen puutarhan tyyliin.

Betoni/ kivi materiaalina tuo mielestäni vihreyden poikkeuksellisen kauniisti esille, ja siksi suosinkin sitä mielelläni paljon. Meillä onkin pihalla paljon harmaita elementtejä; ruukkuja, laatoitettuja alueita, yksittäisiä askelkiviä sekä rantakivin vuorattuja alueita eri harmaan sävyissä. Niiden ohella pihalla kasvaa pääasiassa viherkasveja -- nurmikon ohella siis havuja, villiviiniköynnöstä, mehikasveja ja erilaisia sammalmättäitä maanpeitekasveina.

Tässä alla ihania betonisia Granitin tuotteita, jotka ilmestyvät myyntiin maalis-huhtikuussa. Tuo betoninen jakkara/pöytätaso on jotenkin valloittava <3

 Kuvat: Granit.com | Press 


Toinen suosikki"väri" eli musta komppaa ihan loistavasti myöskin vihreyttä ja vehreyttä, ja siihen vielä kun laitetaan pieni määrä vaaleata puuta sekaan niin avot! Kukkaruukkujen ohella kaikenlaiset istutuslaatikot ja -säkit ovat mukavan erilainen lisä esimerkiksi yrttien tai vihannesten kasvattamiseksi. Istutussäkkiä voisinkin kokeilla tulevana kesänä, sitä on helppo siirrellä ja se näyttää mukavalta! Käytännön syistä musta olisi aivan ihanteellinen väri puutarhakalusteisiin, se on kaunis ja ajaton, sekä näyttää pidempään siistimmältä kuin valkoinen. Itse olen ollut tosi tyytyväinen esimerkiksi mustaan polyrottinkiseen riipputuoliin, joka roikkuu terassin kattopalkista meidän paraatipaikalla :)

Alla Granitin kevättuotteista mustansävyiset suosikkini, jotka niinikään on tulossa piakkoin myyntiin! Jee! <3

Kuvat: Granit.com | Press 

2 kommenttia

 1. Tosi ihanalta näyttää! Meillä on nyt sisällä ollut yhtä mittaa 2 viikkoa kukkia, joten olen niihin tottunut toden teolla enkä varmaan osaa olla ilman. Tällä hetkellä hamuaisin Jukkapalmua, taidan sortua seuraavalla kauppareissulla ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ilman kukkia tarvitsekaan olla, jos multa kysytään niin se voisi olla sellainen pysyvä ostos joka perjantain kauppalistalla d-)
   Jukkapalmu on hyvä, näyttävä mutta ei vie liikaa tilaa! g-)

   Poista

Kiitos kommentista! :)