Mustien kruunukynttilöiden metsästys

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ihastelin taannoin ystäväni kynttilävalintaa, hän oli laittanut valkoisiin Iittalan Nappula-kynttilänjalkaan mustat kruunukynttilät ja ne näyttivät tosi upeilta. Sen jälkeen (luonnollisesti) menin heti samaan kauppaan, josta hän oli kynttilät ostanut, mutta eipä niitä enää mustana löytynytkään. Sen jälkeen olen aina satunnaisissa kaupoissa käydessäni katsastanut kynttilähyllyt mustien kynttilöiden toivossa, mutta eipä niitä noin vaan löydykään! Ei taida olla ihan se perinteisin kynttiläväri, vai onko joku teistä mustien kynttilöiden käyttäjä?

No mutta pakkomieleeksi kasvanut kynttilöiden metsästys tuotti tulosta Stockmannilla, piti sortua ostamaan By Lassenin merkkikynttilät :D Merkkihän tietty maksaa, vaikka sinänsä kynttilät ovat ihan normaalit... Mutta ovat ne kyllä kivannäköiset esimerkiksi tuossa samaisen merkin Kubus-kynttilänjalassa -- mitä mieltä te olette?Oli mustavalkoinen sitten menneen talven lumia sisustuksessa tai ei, se tuntuu olevan aina vaan se minun juttuni :) Vaihtelua saa lisäämällä välillä mustan ja välillä valkoisen määrää sekä piristämällä niitä pienellä annoksella viherkasveja :D14 kommenttia

 1. Löysin alkutalvesta ihan tummanharmaat paikallisesta sisustusliikkeestä. Ei tarvinnut metsästää onneksi kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin! :) Ja niitä tosiaan oli jossain vaiheessa ihan hongkong-tavaratalossakin, mutta heti kun itse kiinnostuin niin ne olivat loppuneet :-O

   Poista
 2. Mä löysin ennen joulua Puttipajalta metallinhohtoiset mustat! Niin ihanat etten raaski polttaa, olis vissiin pitäny ostaa useemmat kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vau kuulostaa Tiia ihanilta! :X Joulun alla mustia varmaan onkin enemmän, ja uutena vuotena! Tuo metallinhohto on varmaan supermagee, löytyisköhän sieltä vielä sellaisia... Pitääkin käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 3. Käys ja kerro mullekin jos vielä löytyy! Nää ei ollu ees kalliita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron! Tässä lähellä on Puttipajan tehtaanmyymälä ja outlet. :) Nettisivuilta löysinkin metallihohtoisia mustia pöytäkynttilöitä, mutta ei ollut kruunukynttilöinä enää. Hyvä väri kyllä näyttäisi olevan! g-)

   Poista
  2. Noi on ihanat :) Taidetaan siis asua aika lähekkäin, tulee vaan niin harvoin käytyä tuolla tehtaanmyymälässä.

   Poista
  3. Ilmeisesti sitten asutaan, jos kummallakin se on lähellä! :D Sama juttu, harvoin tulee kuitenkin käytyä...

   Poista
 4. Tigerista olen ostanut useammankin kerran mustia kruunukynttilöitä ja laatukin on kohdillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun täällä Keski-Suomessa ei ole Tigeria, pitääkin käydä jossain lähiseudulla tsekkaamassa ja ostamassa varasto täyteen! :D Kiitos hyvästä vinkistä Jessica!

   Poista
 5. Mulla on sama metsästys päällä! Eikä vielä ole löytynyr. Näyttää kyllä niin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalontoveri siis :D Kyllä ne sitten putkahtavat eteen jossain vaiheessa :)

   Poista
 6. Mulla ainakin on ihan Prismasta ostettuja mustia kruunukynttilöitä, tosin ostin ne jo reilu vuosi sitten :D Ja Jessican kanssa samaa mieltä, Tigeristä löytyy kyllä vaikka minkä värisiä kynttilöitä! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt varmaan kevään mallistot ja värit vaikuttaa, Prismassa oli vaalean haalean hempeitä kynttilöitä! Mutta eiköhän niitä aina välillä tule, se on vaan aina tämä ajoitus -- silloin kun jonkun saa päähänsä niin juuri tuolloin mistään ei löydy mitään :D :D ainakaan läheltä!

   Poista

Kiitos kommentista! :)